RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

"Школа здорового перекусу": "Наша Ряба" запускає масштабний проект для батьків і дітей

Бренд "Наша Ряба", що належить агроіндустріальному холдингу МХП, розпочав новий масштабний соціальний проект, покликаний навчити батьків правильного харчування для дітей у школі. Рецепти викладача "Школи здорового перекусу від "Нашої Ряби" – дитячого гастроентеролога, педіатра, доктора медичних наук Наталії Чернеги – захистять дитину від розладів шлунково-кишкового тракту і допоможуть їй витримати навантаження шкільної програми.

До 1 вересня компанія МХП підготувала українським школярам та їхнім батькам приємний і корисний сюрприз – розпочала роботу "Школа здорового перекусу" від бренда "Наша Ряба".

В Україні навчається близько 4 млн школярів. Лише частина з них харчується три рази на день. Решта дітей, як правило, вживає їжу не за розкладом. Проблему збільшує той факт, що у сучасних шкільних столових якість харчування вкрай низька, а батьківські бутерброди в сухом’ятку, лише доповнюють статистику захворювань підлітків на гастрити й інші розлади шлунково-кишкового тракту.

"Правильна організація харчування учнів може допомогти у вирішенні проблем зі здоров’ям, що виникають саме у підлітковому віці. Дуже важливо забезпечити організм школярів усіма необхідними ресурсами та компонентами не лише для здорового росту та розвитку дитини, а й для того, щоб вона змогла нормально переносити навантаження навчальних програм, які стають все більше важкими", – розказала Наталія Чернега.

Лікар зауважила, що для багатьох родин найактуальнішими темами є питання, як зібрати дитину до школи та що дати для перекусу. Саме тому важливо підходити до їхнього вирішення вельми з багажем знань.

"Правильне харчування – гарантія якості життя дитини на довгі роки вперед. І якщо вдома мама може потурбуватися про здорове та своєчасне харчування дитини, то в школі зробити це вкрай проблематично. Проте якщо запропонувати малечі взяти із собою смачний, корисний і здоровий перекус, вона точно його з’їсть. З’являться сили на навчання, дитина зосередиться на предметі. Їй ніщо не заважатиме засвоювати нові знання", – підкреслила Наталія Чернега.

Амбасадор "Школи здорового перекусу" від "Нашої Ряби" розповіла, що під час проекту проводитимуть уроки смачних рецептів. Найкращі фахівці розповідатимуть про правильні перекуси, роль вітамінів і мінералів для розвитку організму дитини та надаватимуть безліч корисної інформації.

Наразі проект стартував на офіційному вебсайті"Нашої Ряби" та у соцмережах. Найближчим часом з’явиться телевізійна програма з приготування швидкої та смачної їжі для школярів, у торговельних центрах і місцях громадського відпочинку проводитимуть майстер-класи.

"Агроіндустріальний холдинг МХП є соціально відповідальною компанією. Ми надзвичайно серйозно підходимо до вирішення проблем суспільства. Намагаємося робити все можливе задля збереження навколишнього середовища, підвищення якості життя людей і вживання свіжої безпечної їжі, турбуємося про здоровий розвиток наших дітей. Ми дуже вдячні провідним науковцям і лікарям, які погодилися взяти участь у цьому проекті", – зазначила Марина Сергієнко, директор департаменту маркетингу МХП.