RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Молода херсонка згниває живцем через нешкідливу ін'єкцію: фото 18+

Під Херсоном 32-річна літня жінка страждає на рідкісне захворювання, через яке загніває живцем і ніхто не може їй допомогти.

Про це повідомляє місцеве видання khersondaily.

У серпні минулого року в сільській амбулаторії, де живе мати двох дітей, їй зробили укол в сідницю від алергії. Незабаром на місці введення голки після переохолодження організму виникло запалення.

"В результаті обстеження (візуального, так як ніяких сучасних способів діагностування в провінції немає), хірург районної поліклініки вирішив, що це звичайний абсцес, призначив мазь Вишневського. Такий метод не допоміг, запалення розкрили і відправили пацієнтку додому", - пише видання.

Після цього було ще кілька операцій і різних схем лікування, які не допомогли.

Обережно! Фото не для людей зі слабкими нервами!

2.png
1 / 1
3.png
1 / 1
5.png
1 / 1
7.png
1 / 1
4.png
1 / 1
1.png
1 / 1

У червні цього року молодій жінці поставили діагноз "рецидивний панникулит Веберат-Крісчена" - надзвичайно рідкісне і маловивчене захворювання, через яке відбувається некроз підшкірних тканин.

Незабаром на спині і грудях з'явилися інші осередки запалення. Їх теж видаляли хірургічним шляхом. З травня дівчина змушена жити на кортикостероїдах. Температура тіла не опускається нижче 38, почалися сильні судоми кінцівок.

Місцеві лікарі (від сільських до обласних) радять звертатися до Києва, де було поставлено діагноз і "розводять руками". За рік дівчині, фактично, відрізали сідницю.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Україні від смертельно небезпечної хвороби померла 5-річна дитина.