Українські десантники взяли участь у міжнародних навчаннях: опубліковано потужні фото

Рота українських десантників з 95-ї Окремої десантно-штурмової бригади бере участь в міжнародних навчаннях Saber Junction-2019 в Німеччині в якості резерву 173-ї повітряно-десантної бригади Збройних Сил США.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Українські десантники "отримали наказ висунутися в район містечка Raversdorf, де беруть під контроль в'їзд і виїзд з даного населеного пункту. Також десантники виставили мобільні і тимчасові блокпости на проїжджих частинах, лісових висотах і навколо місця зосередження".

У той же час, в певному районі відбулося десантування особового складу, техніки та вантажів підрозділів 173-ї повітряно-десантної бригади Збройних Сил США.

"У цьому році легенда навчань більш масштабна, ніж в минулому році. Однак, ми готові до будь-яких труднощів, адже ми маємо реальний досвід ведення бойових дій і знаємо, як діяти в умовах, які швидко змінюються", - зазначив командир десантно-штурмової роти лейтенант Дмитро Капітула.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", раніше було опубліковано яскраве відео навчань танкістів ЗСУ в районі дії операції Об'єднаних сил.