Суд над мінером мосту в Києві показали кумедною фотожабою

У мережі обговорюють рішення Дніпровського районного суду Києва залишити під вартою колишнього учасника АТО Олексія Белька, який погрожував підірвати міст Метро в столиці.

Людей більше цікавить не позиція суду, а імена політиків і чиновників, які хотіли взяти Белька на поруки. Зокрема, це хотів зробити глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Карикатуру з цього приводу опублікував блогер Олексій Голобуцький.

Також українці обговорюють той факт, що Белько більше не підозрюють у злочині, передбаченому за статтею про планування теракту.

Як повідомляв "Апостроф", 18 вересня рух на мосту Метро в Києві заблокував зловмисник. Він розстріляв поліцейський дрон і погрожував підірвати міст. Поліція на 4 години перекрила рух автомобілів і потягів метро по мосту.

Зловмисника затримали. Ним виявився колишній учасник АТО, 42-річний Олексій Белько, виходець з анексованого Криму. Раніше він проходив службу за контрактом в підрозділі забезпечення командування сил спеціальних операцій. У липні 2019 він був звільнений зі служби за невиконання умов контракту.