RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Польщі спіймали "знаменитого" наркобарона з України: опубліковано фото

У співпраці з Інтерполом на кордоні Польщі та однієї з європейських держав затримали координатора розгалуженої мережі наркоділків.

Про це повідомляє департамент протидії наркозлочинності Нацполіціі.

Багаторівневу злочинну організацію, яка протягом тривалого часу збувала метамфетамін і трамадол поліція викрила на початку 2019 го року. в Дніпропетровській області.

Оперативники ліквідували дві великі нарколабораторії, де виготовляли 5 різновидів наркотиків, було вилучено понад тисячу доз метамфетаміну, понад дев'ять тисяч доз трамадолу, півкілограма амфетаміну та понад 100 кг прекурсорів для виготовлення наркотичних засобів і психотропних речовин.Під час понад 60 санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили 800 тисяч гривень в різних валютах і 8 автомобілів, з яких реалізовували товар наркоторговці.

Один з трьох координаторів злочинної організації тривалий час переховувався за кордоном і був оголошений в міжнародний розшук. Саме він відповідав за налагодження мережі збуту психотропних та «вербування» в ряди наркоугруповання.

Наприкінці вересня підозрюваний був затриманий в Польщі під час перетину кордону однієї з європейських держав, в тісній взаємодії з іноземними колегами.

Зараз вирішується питання про екстрадицію українського наркобарона на батьківщину. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі. Крім того, поліція оголосила про підозру ще 25 учасникам цього угруповання.

Як повідомляв "Апостроф", в Дніпрі невідомий "месник" жорстоко покарав місцевих наркоманів.