RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Захопив урожай, наїхав на фермера: стали відомі подробиці скандалу з екс-нардепом Кривохатько

Екс-нардеп Вадим Кривохатько, за повідомленнями фермерів, намагався зібрати урожай з чужої землі та скалічив фермера, який захищав пай.

Про це йдеться в матеріалі "Апострофа" - "Вже й не обранець, а замашки все панські: як колишній нардеп Кривохатько фермера покалічив".

Справа дійшла до звернення у Службу безпеки України, оскільки місцева поліція проігнорувала епізод. При цьому рік тому фермер Михайло Фокін також скаржився на Кривохатька.

"Я подзвонив трактористу, і він ошелешив мене, каже, його з поля вигнав народний депутат Вадим Кривохатько, заборонив сіяти, погрожував поліцією ... Сказав, що тобі буде непереливки, якщо ти будеш продовжувати посів", - розповів Фокін.

26 вересня фермер знову виявив у себе на полі загарбників, які проводили збір врожаю. Він викликав поліцію, проте вона прибула разом з адвокатом Кривохатька.

"Побачив, що до складу слідчо-оперативної групи "входить" адвокат Кривохатька. Тобто, перш ніж приїхати на виклик, правоохоронці повідомляють правопорушника про виїзд на місце скоєння злочину", - обурюється фермер.

Пізніше поліція поїхала, а на її місце прибув сам Кривохатько і зробив на потерпілого наїзд на своєму авто. Після нового виклику поліція прибула лише на наступний день, екс-нардеп встиг знищити докази правопорушень на місці події.

Потерпілий Михайло Фокін написав заяву в місцеве відділення СБУ з вимогою провести розслідування дій поліції та самого Кривохатько.

Слід зазначити, що раніше Кривохатько обіцяв "настукати по голові" чиновниці, а також обзивав шахраями військовослужбовців. За ним були помічені і правопорушення - він погрожував власникам паїв і фермерам і розорював кургани, що заборонено законом.