RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

В окупованому Криму заявили про прорив санкцій, але щось пішло не так

У порту Феодосії окупованого Криму місцевий житель побачив корабель з Сирії і вирішив, що санкції були зняті, про що поспішив повідомити в місцевому пабліку в соцмережах. Однак інші користувачі його захвату не розділили.

Про це розповів блогер "Кримський бандерівець" на своїй сторінці в Twitter.

"Крим. Ватник (мабуть, з понаїхали), побачив у феодосійському порту суховантаж з Сирії і вирішив повідомити про прорив санкцій. Але в коментарях щось пішло не так - зібралися агенти Держдепу і хунти", - зауважив блогер.

Він опублікував 10 відповідей на публікацію автора, де учасники тієї ж групи пояснили, що корабель стоїть в цьому порту вже давно, сирійський режим Башара Асада знаходиться в "особливих відносинах" з Кремлем і тому морське сполучення Сирії з українським півостровом не припинялося, а також пожартували, що судно може належати "забороненій в Росії організації" ІДІЛ, тому на небезпеку санкцій уваги не звертає.

Як повідомляв "Апостроф", раніше США ввели ряд нових індивідуальних санкцій проти громадян та компаній Росії, які були причетні до доставки авіаційного палива для підрозділів армії РФ і армії Башара Асада в Сирії.