RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Мріяла стати мамою: у Чернівцях візит до лікарів обернувся для жінки смертю, відео

У Чернівцях в результаті простої гінекологічної процедури померла 37-річна жінка Наталя Винник, яка сподівалася, що в клініці їй допоможуть відновити репродуктивну функцію.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на ТСН.

За словами рідних загиблої жінки, лікарі надають зовсім різні версії смерті і це наводить думки, що вони намагаються приховати справжню причину.

"Версії - це алергічна реакція, і лопнув легеневий тромб. Коли зайшов до кабінету уточнити, що стало причиною смерті, то сказали: різко впав тиск. Дві різні версії протягом такого малого відрізка часу", - говорить чоловік сестри загиблої.

При цьому, за словами родичів, Наталя не мала серйозних проблем зі здоров'ям, тільки не могла завагітніти, тому і відправилася в клініку.

Виконуючий обов'язки головного лікаря клініки повідомив, що сама операція під загальним наркозом у жінки пройшла успішно, а проблеми почалися вже після неї - мала місце зупинка серця і набряк легенів.

Рідні Наталії Винник чекають результатів розтину, щоб з'ясувати справжню причину її смерті і повідомляють про готовність подавати позови проти лікарів. У поліції вже відкрили кримінальне провадження за фактом смерті і ймовірного неналежного виконання медиками своїх обов'язків.

Як повідомляв "Апостроф", кілька місяців тому в Каховці Херсонської області 3-річний хлопчик помер в результаті лікарської помилки. Прокуратура направила до суду результати розслідування щодо смерті дитини.