RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Покращення" для туристів: кримчани отримали від Кремля вбивчий сюрприз

Відтепер мешканці анексованого Криму не зможуть здавати своє житло для потреб туристів.

Відповідну постанову підписав голова уряду Росії Дмитро Медведєв, повідомили на сторінці блогера RoksolanaToday & Крим25% в Twitter.

"Кримці, привіт. Рідна гавань вам тут покращила",- написала у пості блогер.

Постанова, яку голова російського уряду підписав днями, забороняє надавати житлові приміщення для готельних послуг. Крім цього, не можна розміщувати в квартирах промислові підприємства і проводити місіонерську діяльність, якщо інше не передбачено законом "Про свободу совісті та релігійні об'єднання". При цьому дозволяється використовувати житлові приміщення для здійснення професійної та індивідуальної підприємницької діяльності, якщо це не порушує права інших громадян.

У коментарях під дописом розгорілася жвава дискусія. Деякі користувачі саркастично кажуть, що на території військової бази, у яку Крим фактично перетворили окупанти,туристи непотрібні. Інші зауважують, що російські військові спокійно можуть мешкати у квартирах кримчан та у готелях півострову абсолютно безкоштовно, просто пригрозивши людям зброєю.

Як раніше повідомляли журналісти "Апострофа", Крим після анексії відвідують переважно російські туристи. Поводяться некультурно, усюди розкидають сміття й часто спаскуджують пляжі та забруднюють море.