RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Енергоофіси, додатки і сервіс: в YASNO розповіли про свої нововведення в ЖКГ

В Україні на початку листопада з'явився новий постачальник електроенергії YASNO, який об'єднав три існуючих постачальника електроенергії: "Київські енергетичні послуги", "Донецькі енергетичні послуги" та "Дніпровські енергетичні послуги" і обслуговує вже понад 3,5 млн сімей.

Про це йдеться в матеріалі "Апострофа": "Все YASNO: як змінилися онлайн-сервіси в ЖКГ".

YASNO вже відкрив п'ять центрів обслуговування клієнтів в Києві, Дніпропетровській і Донецькій областях, і планує відкрити ще 80. На сайті компанії був запущений простий особистий кабінет, також в Києві та Дніпропетровській області запрацював додаток для смартфона, готують до запуску чат-бот для Telegram і Viber.

"Можливість дистанційного рішення проблем спрощує життя. Механізми особистої комунікації - дуже затратні. Простіше, коли ти маєш можливість, не виходячи з дому проконсультуватися з фахівцем, або передати показання", - заявив представник Асоціації професійних управителів нерухомістю України Андрій Никончук.

Також у клієнтів з'явилася можливість отримати відповіді від фахівців YASNO через Facebook.

Експерти також відзначили відкриття енергоофісов YASNO, обладнаних терміналами, дитячою зоною, записом онлайн і електронною чергою в Києві, Дніпрі та Маріуполі.

"Відкриття нових енергоофісов говорить про орієнтованість компанії на клієнта. В YASNO зробили все, щоб клієнт витрачав менше часу на перебування в офісі, максимально швидко вирішував свої питання", - заявив експерт з питань енергетики, президент Асоціації енергетики України Олександр Трохимець.

"Клієнт може самостійно записатися на обраний день, прийти в енергоофіс і потрапити до фахівця, взагалі не чекаючи в черзі", - розповів директор з обслуговування клієнтів YASNO Євген Бушма.

У компанії зазначили, що ставлять перед собою мету поліпшити показники обслуговування клієнтів через телефонні дзвінки до 90%.

"Щомісяця в наші колл-центри звертаються понад 300 тисяч клієнтів. Нас критикували і часом обгрунтовано, адже додзвонитися і отримати консультацію було складно. YASNO працює над поліпшенням якості обслуговування, ми в 3-4 рази скоротили час дозвону. У Києві в жовтні - 55 секунд середній час очікування з'єднання з оператором. В інших регіонах прагнемо досягти подібних показників", - уточнив Бушма.

У YASNO зазначили, що турбуються про ефективне споживання електроенергії - пропонують установку "під ключ" двозонних лічильників (окремо фіксують нічний споживання електроенергії), "розумних" розеток і LED ламп.