RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Зеленський висловився про гучний скандал зі злитими розмовами голови ДБР

Президент України Володимир Зеленський заявив, що чув про скандал з Державним бюро розслідувань і його директором Романом Трубою, але зможе прокоментувати цю ситуацію після додаткового вивчення.

Про це він заявив під час візиту в Станицю Луганську в середу, 20 листопада, відео звідки опубліковано на сторінці ОПУ в Facebook.

"Чесно вам скажу, що сьогодні у мене більш серйозні завдання. Я не знаю, правда, що там за скандал. Я тільки чув, що є якийсь скандал з ДБР. Там якісь записи? Якщо ви не проти, я вивчу питання і відповім вам. Просто не знаю", - сказав президент, відповідаючи на питання журналістів.

Дивитися з 3 хвилини

При цьому, сам Труба заперечує свою причетність до скандалу, назвавши записи, які оприлюднено в Telegram-каналі "Трубу прорвало", провокацією.

"Я давно чекав (провокацій, - ред.), і я впевнений, що на цьому не буде поставлено крапку. Ці публікації - це фейк і провокація. Вони мене не зламали. Я не буду коментувати жодних фейків і провокацій. Чи буду подавати в відставку? Не буду", - сказав він під час брифінгу в середу, 20 листопада.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилися деталі скандалу за участю народного депутата від "Слуги народу" Руслана Іванісова, у якого знайшли судимість за педофілію.