Зеленський висловився про гучний скандал зі злитими розмовами голови ДБР

Президент України Володимир Зеленський заявив, що чув про скандал з Державним бюро розслідувань і його директором Романом Трубою, але зможе прокоментувати цю ситуацію після додаткового вивчення.

Про це він заявив під час візиту в Станицю Луганську в середу, 20 листопада, відео звідки опубліковано на сторінці ОПУ в Facebook.

"Чесно вам скажу, що сьогодні у мене більш серйозні завдання. Я не знаю, правда, що там за скандал. Я тільки чув, що є якийсь скандал з ДБР. Там якісь записи? Якщо ви не проти, я вивчу питання і відповім вам. Просто не знаю", - сказав президент, відповідаючи на питання журналістів.

Дивитися з 3 хвилини

При цьому, сам Труба заперечує свою причетність до скандалу, назвавши записи, які оприлюднено в Telegram-каналі "Трубу прорвало", провокацією.

"Я давно чекав (провокацій, - ред.), і я впевнений, що на цьому не буде поставлено крапку. Ці публікації - це фейк і провокація. Вони мене не зламали. Я не буду коментувати жодних фейків і провокацій. Чи буду подавати в відставку? Не буду", - сказав він під час брифінгу в середу, 20 листопада.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилися деталі скандалу за участю народного депутата від "Слуги народу" Руслана Іванісова, у якого знайшли судимість за педофілію.