Порноскандал з пацієнтками лікарні в Одесі: стало відоме прізвище гінеколога і дані про нього

Стали відомі дані про лікаря, який в Одеському онкодиспансері, в орендованому кабінеті гінекології УЗД встановив приховану камеру, а відеозаписи більше року передавав на порносайти за кордон.

Про це повідомляє Українська Служба Інформації .

"Збиток нашій репутації було завдано колосальний. Це підстава для розірвання договору оренди з цим громадянином. Ми погоджуємо це з облрадою і хочемо розірвати договір. Я спочатку думав, що це чийсь злий жарт. Я ошелешений, це порушення прав людини. Те, що це сталося у нас, це жахливо. Я сьогодні підготую лист, щоб внести зміни в договори оренди. щоб диспансер міг контролювати лікарську практику орендарів", - розповів в.о. гендиректора Одеського обласного онкологічного диспансеру Олег Лук'янчук.

Як стало відомо, лікар Тріполко В'ячеслав Олегович, який орендує кабінет у онкодиспансері, зареєстрований в єдиному державному реєстрі як фізична особа підприємець з 2005 року. За документами він проживає в комунальній квартирі на Заславського 10/12. Але сусіди кажуть, що вже більше 10 років за адресою прописки він не з'являється. У приватній клініці, яка вказана як його друге місце роботи, про нього теж не чули. Де зараз знаходиться Тріполко, невідомо.

Скріншот

Адвокат Одеської колегії адвокатів Олександр Саінчін повідомив, що за умовами договору медустанова не має права втручатися в діяльність лікарів, які орендують кабінети в онкодиспансері.

"Він звернувся до облради і попросив в оренду кабінет. Ми припускаємо, що облрада попросила у нього пакет документів, диплом і ліцензію. Самі ми здавати в оренду нічого не можемо. Тільки через облраду. Всі документи знаходяться там, до нас надійшов тільки договір оренди. З 17 року по сьогоднішній час Тріполко проводив там дослідження самостійно. Ми не маємо права втручатися в його діяльність", - розповів адвокат.

Адвокат Олександр Саінчін (ліворуч) і головний лікар Олег Лук'янчук (праворуч)

Як повідомляв "Апостроф", в США юна проповідниця Едді Ендрюс вирішила залишити службу в церкві та влаштувалася на роботу актрисою у "доросле кіно".