RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Києві неосудний водій вилетів на зустрічну смугу: фото і відео серйозної ДТП

У п'ятницю, 29 листопада, на Мінському масиві сталося ДТП за участю трьох автомобілів - автомобіль ВАЗ на повному ходу виїхав на зустрічну смугу і влетів в Hyundai, який відкинуло в Opel.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на Інформатор.

Аварія трапилася близько 23:00 на перетині вулиць Полярна і Рокоссовського.

Пасажирка Opel розповіла, що вони стояли ззаду Hyundai на світлофорі. Їм назустріч, з боку Окружної, на великій швидкості їхав ВАЗ. Він дивно маневрував і трохи не зачепив інші автомобілі, а після вилетів на зустрічну смугу і протаранив Hyundai.

Авария на Минском массиве
1 / 1
Авария на Минском массиве
1 / 1
Авария на Минском массиве
1 / 1
Авария на Минском массиве
1 / 1
Авария на Минском массиве
1 / 1

З пасажирського сидіння, за словами жінки з Opel, буквально вивалився водій із закривавленою головою, від якого пахло алкоголем. Невідомо, чи намагався він втекти з місця ДТП, але розлючені водії оточили його і стали чекати поліцію. Чоловіка з травмами забрали лікарі, а після його перевірять на вміст заборонених речовин в крові.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в середу, 27 листопада, ввечері в Дніпрі сталася серйозна ДТП, в результаті якої автомобіль збив 15-річного підлітка.

Також 26 листопада, 26 листопада, в центрі Дніпра на перехресті Гоголя і Чернишевського автомобіль Daewoo збив дівчину прямо на пішохідному переході.