RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У мережу потрапило фото листа з погрозами депутату Соболєву, авто якого розстріляли в Києві

Бізнесменові і політикові В'ячеславу Соболєву, авто якого розстріляли 1 грудня в Києві, а 3-річного сина Олександра убили, погрожували.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на "Новое время".

У мережу потрапило фото листа з погрозами, яке Соболєв отримав у 2016 році. Тоді чоловік був депутатом Київської обласної ради.

Текст листа надрукований на аркуші паперу.

"Підвіска - для розмірковування. І це тільки початок. Задумайся і вали звідси. Думай про себе, поки не довелося подумати про близьких - ти можеш стати їх проблемою", - йдеться у листі.

Разом із ним депутат отримав і лазерну указку як натяк на снайперський лазерний приціл .

На сторінці у соцмережі В'ячеслав Соболєв поділився своїми міркуваннями щодо погроз.

"Знаю, що організатором цькування є група рейдерів, в яку входять Руслан Брославський і Павло Малик. Очолює групу суддя Господарського суду Артур Ємельянов. Ще до початку війни їм вдалося відібрати у мене нерухомість у Донецьку, а зараз вони мають намір рейдерським способом захопити торговий комплекс у Маріуполі. Знаю також, що виконавцями їхніх кримінальних задумів є представники добровольчого батальйону Свята Марія", — написав Соболєв.

Раніше "Апостроф" уже повідомляв нові подробиці затримання підозрюваного в замаху на депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва і вбивстві його 3-річної дитини.