RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Лондоні загинув російський мільярдер: фото і подробиці

30 листопада у клініці в Лондоні після тижня перебування в комі помер один з найбагатших бізнесменів Волгограда, засновник і власник групи компаній "Магнат" 49-річний Дмитро Обретецький

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на російські ЗМІ.

Обертецький потрапив у тяжкому стані до шпиталю після того, як його збив автомобіль. Бізнесмен помер, так і не приходячи до тями. Його родина поки не розкриває усіх деталей загибелі.

Уперше інформація про загибель бізнесмена з'явилася 4 грудня на сайті консалтингової фірми «Партнери і Боровков».

"Сумна звістка з Лондона - не вийшов з коми після того, як його збила машина, наш Клієнт і Друг - Діма Обретецкій, засновник і власник найпотужнішої дистриб'юторської компанії "Магнат Трейд Ентерпрайз". Він був справжнім Бізнесменом: родом з 90-х, Діма побудував одну з найбільш, можливо, цивілізованих і "європейських" компаній в Росії", - сказано у повідомленні.

Дмитро Обретецкій народився 5 лютого 1970 року. Отримав диплом про вищу освіту і 21 серпня 1991 року зареєстрував підприємство «Магнат», яке спеціалізувалося на операціях на фондовому ринку країни. Пізніше компанія почала торгувати алкогольними напоями. Влітку 1997 "Магнат і К" змінило назву на "Магнат Трейд Ентерпрайз".Зараз група компаній працює на всій території Росії і стала офіційним дистриб'ютором Mars, Nestle, Procter&Gamble.

У загиблого залишилися дружина та діти.

"Апостроф" уже інформував своїх читачів про те, що 1 грудня, в центрі Києва на перетині вулиць Льва Толстого і Тарасівської невідомі обстріляли Range Rover бізнесмена та політика В'ячеслава Соболєва й убили його 3-річного сина Олександра.