RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

"Слуги народу" готуються до новорічного відпочинку в "заповіднику комунізму": фото і відео листування в Раді

У четвер, 5 грудня, під час засідання Верховної Ради, депутат від фракції "Слуга народу" Владислав Бородін спілкувався з туристичним агентом, вибираючи п'ятизірковий готель для новорічного відпочинку на Кубі.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на TK Media .

Відповідне відео передав редакції Олексій Липовецький.

На відео видно, що нардеп Владислав Бородін, перебуваючи в сесійній залі, вибирає варіанти готелю для новорічного відпочинку на Кубі. Контакт, підписаний як "Віка Тур" запропонував народному депутату варіант п'ятизіркового готелю Iberostar Selection Bella Vista Varadero Hotel. Вартість відпочинку, запропонованого Вікторією, становила 4350 доларів.

Пізніше Бородін пересилає пропозиції своєму колезі - народному депутату від "Слуги народу" Сергію Северину, обраному по сусідньому округу в Дніпропетровській області.

Iberostar Selection Bella Vista Varadero Hotel - п'ятизірковий готель на популярному кубинському курорті Варадеро, вузькому півострові Икакос.

Як повідомляв Апостроф, в президентській партії "Слуга народу" з'ясувалося, що офіційно оформлений помічник нардепа Анни Бондар раніше був засуджений за вбивство і засуджений до 14 років позбавлення волі.