RU  UA  EN

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 березня

18 березня

Всі новини

Як все запущено: мережі розгнівали слова Регіни Тодоренко про війну і об'єднання з Росією

Українська співачка і телеведуча Регіна Тодоренко, яка зараз живе з сім'єю в Росії, висловилася про примирення двох країн.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на ресурс "ТаблоID".

За словами Регіни, вона "вважає своїм обов'язком не розводити інформаційну війну", адже є лідером думок з великою відповідальністю. До того ж, зірка не вірить в те, що, наприклад, відмовившись отримувати російську премію разом з пропагандисткою Ольгою Скабєєвою, могла б дійсно змінити стан речей. Мовляв, це все одно був би "пшик в нікуди".

"Дуже складно зберігати будь-який нейтралітет. Просто прикро, що часто артисти стають каменем спотикання в таких випадках. І вся агонія, все цькування падають на плечі звичайних співаків, які часто і не розбираються в цьому всьому. А це дуже важко", - розповіла Тодоренко, розплакавшись.

Її дуже непокоїть те, що російський співак і чоловік Регіни Влад Топалов не може приїхати в Україну, оскільки занесений в список "Миротворця". Телеведуча засмучена, що не може його познайомити зі своїм 80-річним дідусем.

"Я сподіваюся, що щось зміниться. Я вірю, що щось зміниться. І стане слабшим цей безглуздий режим", - поділилася вона.

Як зізналася Регіна, єдине бажання, яке вона загадує на свої останні дні народження - це прямий переліт з Москви до Одеси.

Вона називає себе пацифістом і не розуміє, чому люди воюють, і чому у них стільки ненависті. Тема політики для Регіни табу навіть в розмовах з батьками. У їх з Владом сина Майкла два громадянства, російське і українське.

"Я сподіваюся, що наш союз з Владом буде якось мотивувати людей на щось хороше, щоб все-таки щось хороше сталося між нашими країнами, щоб вони об'єдналися. Але поки дуже сильні рани, дуже сильні шрами завдані одне одному . І, мабуть, це загоєння відбуватиметься не один рік, а може і десяток", - поділилася вона.

Користувачі мережі з нерозумінням і гнівом відреагували на слова Тодоренко.

Як повідомляв "Апостроф", українська телеведуча Регіна Тодоренко через два роки після відходу з тревел-шоу "Орел і Решка" вирішила розповісти, чому вона насправді покинула проект.