RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Для Cybertruck Маска підготували "сховище" на випадок Апокаліпсису: вражаючі фото

Американські інженери розробили броньований постапокаліптичний бункер для автомобіля Ілона Маска Cybertruck.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на ресурс 360tv.

Розробкою "сховища" Cyberbunker для авто Маска зайнялася компанія Lars Buro. Броньований кібергараж розробили з урахуванням найжорсткіших умов. Як стверджують у розробника, Cyberbunker можна розмістити де завгодно: хоч в центрі Москви або Лос-Анджелеса, а можна навіть на Марсі.

У той же час на сайті Lars Buro поки що викладені тільки рендери проекту. При цьому компанія насправді налаштована побудувати такий бункер, що називається, "в металі".

Як стверджують розробники, 55 квадратних метрів Cyberbunker будуть відведені під гараж. У ньому є місце для пари автомобілів, і краще, якщо це будуть Cybertruck. Ще 167 квадратних метрів можна використовувати як житло. Будинок-гараж виконаний в тих же незграбних лініях, що і виріб Ілона Маска Cybertruck. Він оснащений безшовним дахом, що представляє собою поверхню сонячної батареї, а також напханий електронікою, що перетворює звичайну броньовану коробку в "розумний будинок".

Як повідомляв "Апостроф", глава компанії Tesla Ілон Маск здався на вулицях Лос-Анджелеса в своєму новому пікапі Cybertruck, який був офіційно представлений в кінці листопада. Спершу машину помітили в Малібу, а ще пізніше - неподалік місцевого аеропорту. Як виявилося, відчував її на дорогах Маск не поодинці.