RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

В Україні спіймали озброєну банду, яка скоювала нальоти на будинки: фото

В Україні правоохоронці затримали небезпечну банду, яка займалася розбійними нападами на будинки.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області.

За даними правоохоронців, 26 грудня п'ятеро невідомих чоловіків в балаклавах проникли в будинок жителів с. Брага Кам'янець-Подільського району Хмельницької області.

"Зловмисники побили і зв'язали заготовленими заздалегідь мотузками трьох членів сім'ї, після чого заволоділи 41 000 гривен, пенсійною банківською карткою і чотирма мобільними телефонами. Серед постраждалих - двоє жінок, 1949 і 1983 народження, і 45-річний чоловік", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що незабаром правоохоронці встановили особи трьох нападників - ними виявилися 36-річний житель Київської області, 52-річний житель Донецька і 47-річний житель Кам'янець-Подільського, які ховалися в Київській області.

Оперативники затримали трьох зловмисників. Серед речей, вилучених у підозрюваних під час обшуків, - пістолет, пневматична гвинтівка, різні патрони, балаклави, номерні знаки на автомобілі.

Чоловіків затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Їм оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Зараз співробітники поліції перевіряють їх на причетність до аналогічних злочинів на території інших областей України і розшукують ще двох спільників.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києво-Святошинському районі затримали небезпечну банду, в яку входив бойовик ЛНР.