RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Штормовий вітер і небезпека на дорогах: синоптик розповіла про погоду в новорічну ніч

У ніч на 1 січня опади у вигляді мокрого снігу та сильний поривчастий вітер очікуються практично у всіх областях України.

Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook синоптик Наталка Діденко.

"Скоро з північного заходу до нас прийде атмосферний фронт, який прикриє сонце, нажене хмари і ближче до вечора стане посипати мокрим снігом", - сказано в повідомленні.

За прогнозом синоптика, в новорічну ніч опади у вигляді мокрого снігу очікуються практично у всіх областях України. "Там, де температура повітря буде перевищувати нуль, сніг буде переходити в дощ", - попереджає Діденко і закликає учасників дорожнього руху бути більш уважними через погіршення видимості.

Крім того, в Україні прогнозують сильний, до штормових поривів, вітер.

"Стовпчики термометрів коливатимуться 1 січня і вночі, і вдень від 2 морозу до 3 тепла, на півдні до + 2 + 5 градусів", - повідомила Наталка Діденко.

У новорічну ніч в Києві також піде мокрий сніг, місцями з дощем. Температура повітря в столиці буде від 1 тепла до 1 морозу, очікується сильний вітер.

Наталка Діденко також поділилася прогнозом на перші дні нового року.

"Вдень 1 січня опади припиняться, вітер залишиться поривчастим, температура повітря істотно не зміниться. 2 січня в Україні буде сухо, вітер послабшає, вночі передбачається 0-5 градусів морозу, вдень близько нуля", - повідомила вона.

Як повідомляв "Апостроф", на популярному гірськолижному комплексі "Харківська Швейцарія" в очікуванні відвідувачів почали працювати снігові гармати, устеляючи снігом схили пагорбів.