RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

З'явилися подробиці загибелі сім'ї в страшній ДТП під Дніпром

Стали відомі подробиці трагедії, що сталась на Дніпропетровщині, позашляховик опинився у ставку на триметровій глибині, загинула сім'я.

Про це повідомляє ТСН.

"На автомобілі ще працювали габаритні вогні, тому ми швидко встановили місце розташування. Якихось ознак, зовнішніх спроб вибратися виявлено не було", - повідомляє керівник управління реагування ГУ ДСНС у Дніпропетровській області Руслан Мураль.

Позашляховик їхав за мінусової температури, раптом змінив напрямок руху та опинився у воді. Це безлюдна гребля біля ставка у селі Вишневе.

"Попередньо на слизькій частині дороги водій не впорався з керуванням. Він був тверезий. Будемо встановлювати, чи можливо їх або хтось підрізав, тобто наявність якоїсь ще однієї автівки, зараз поліція буде встановлювати", - повідомили в поліції.

В машині були 36-річні чоловік з дружиною, їхня 14-річна донька та 37-річна кума. Всіх дістали без ознак життя. Всі ознаки, кажуть рятувальники, вказують, що авто перекинулося, тож люди могли бути непритомні. Саме тому не намагалися самотужки врятуватися з води. Фахівці кажуть, шанс вибратися з такої пастки є, але, якщо при тямі і без паніки.

"Тиск зовні і тиск всередині автомобіля різний, тому намагатись одразу відкрити двері - можна спробувати, але це ефекту в більшості випадків не дає, тому передусім треба розбити скло. Якщо спрацювали подушки безпеки, іх проколоти", - радить рятувальник.

Як повідомляв "Апостроф", 12 січня в Києві сталася дорожня аварія: автомобіль врізався в стовп і загорівся, водій загинув у вогні.