RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Синоптик розповіла, чи чекати українцям на початку тижня снігу

У понеділок, 20 січня, коли в Україні відзначають зимового Івана - заключний день різдвяних свят, синоптики прогнозують суху погоду на всій території країни.

Про це повідомила на своїй Facebook-сторінці синоптик Наталка Діденко.

"Потужний красень антициклон Ekart розігнав з більшої частини Європи дощі і снігу, витіснивши опади на Середземномор'ї, подальшу Атлантику і північ Скандинавії», - коротко описала вона загальну синоптичну картину в Європі.

Україна, за словами синоптика, виявиться на території, де буде переважати суха погода, до якої українці останнім часом вже звикли.

Температура повітря в порівнянні з попередніми днями особливо не зміниться, протягом дня очікується 0 + 4 градуси, тільки на сході місцями похолодає до 0-2 градуса морозу. Вітер буде з північного заходу, поривчастий.

"У Києві 20-го січня опади малоймовірні, температура повітря вдень буде обертатися близько 0 + 2 градусів. Північно-західний вітер також буде поривчастим, виберіть завтра верхній одяг щільну, шарфи, капюшони, щось таке», - радить Наталка Діденко жителям і гостям столиці.

Як повідомляв "Апостроф", в Канаді в декількох містах провінції Ньюфаундленд і Лабрадор оголошено надзвичайний стан через заметіль і шторму