RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У мережі розкрили скандальні подробиці про ветерана АТО, з яким бився Ківа

Ветерана АТО, який бився з депутатом з "Опозиційною платформи - За життя" Іллею Ківою в ресторані Києва, назвали мародером і наркоманом.

Про це повідомляє доброволець і учасник війни на Донбасі Олексій Бик на своїй Facebook-сторінці.

Він зазначив, що не вважає Ківу хорошою людиною, тому він заслуговує удару в обличчя. Однак доброволець закликав не називати другого учасника бійки "ветераном", і пояснив чому.

"Тому що людина, яка його (Ківу - "Апостроф") вдарила - з тих "ветеранів", які тупо займалися мародерством і "віджиманням". Це нарколига, який знаходився в розшуку за кількома статтями, в тому числі за викрадення людини. Обґрунтовано. Зник за кордоном. Раніше вони (Ківа і другий учасник бійки - "Апостроф") з тим забіякою дружили і разом "вирішували питання", а тут посварилися", - написав Бик.

Учасник війни на Донбасі опублікував фото кримінального авторитета Юри Єриняка на прізвисько "Молдаван" і "ветерана", який вдарив Ківу - Михайло Помагайбо "Моня" (підручний Молдавана).

Як повідомляв "Апостроф", три роки позбавлення волі може отримати нардеп з "Опозиційною платформи - За життя" Ілля Ківа , який 22 січня в Києві побив ветерана АТО.