RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Україну накриють дощі і штормовий вітер: синоптик попередила про неприємності

У вівторок, 4 лютого, в Україні знизиться температура повітря, прогнозують опади, а вже 5 лютого - погода суттєво погіршиться, будуть сильні дощі, мокрий сніг.

Про це написала на своїй сторінці у Facebook синоптик Наталя Діденко.

Вона зазначила, що погіршення погоди обумовлене циклоном, що увійде в Україну з півдня.

"В Україні триватиме зниження температури повітря: завтра очікується +2+8 градусів. Дощ, періодично з мокрим снігом, пройде на Заході, також невеликі опади ймовірні у східних областях. Більшість території України належатиме сухій повітряній масі, хіба що часом з туманами. 5-го лютого, в середу, в Україну ввірветься справжній південний циклон, погода суттєво ускладниться - сильні опади, штормовий вітер. На Півдні, у Центрі - переважно пройдуть сильні дощі, на Заході, Півночі та Сході очікується мокрий сніг, сніг, налипання мокрого снігу", - розповіла вона

Також синоптик окремо розповіла про погоду в столиці, за її словами, тут у вівторок буде без істотних опадів, а вже в середу – сніг та сильний вітер.

"Столиця буде якраз на межі потужніших процесів та слабших. Більшість прогностичних моделей дають на середу у Києві мокрий сніг, сніг, налипання мокрого снігу, штормовий вітер. 4-го лютого без істотних опадів, хіба максимум якась мряка, близько +3 градусів", - зазначила синоптик.

Як повідомляв "Апостроф", раніше синоптики дали прогноз, згідно з яким в Україні у перших числах лютого йтиме дощ, місцями - сніг.