Йому було всього 22: названо ім'я воїна ЗСУ, вбитого в важкому бою на Донбасі

У мережі назвали ім'я бійця Збройних сил України (ЗСУ), який загинув на Донбасі в результаті ворожого обстрілу бойовиками позицій українських захисників.

Про це написав у Telegram нардеп Олексій Гончаренко. Інформацію також підтвердили в групі "Типовий Сєвєродонецьк" в Facebook і на сторінці "Позивний Колимі" у Twitter.

Вранці, 18 лютого, в результаті обстрілу загинув гранатометчик 72 ОМБр Максим Хитайлов. Йому було всього 22 роки.

Крім того, в результаті жорстокого бою ще 4 військовослужбовців 72 бригади поранені.

Також про загибель бійця повідомили і інші користувачі соцмережі. У той же час в прес-службі 72-ї бригади "Апострофу" не підтвердили дані про загиблого, заявивши, що невдовзі оприлюднять всю інформацію.

Нагадаємо, що 18 лютого близько 5 ранку бойовики атакували українських захистників на Донбасі. Вони застосовували всі види зброї, включаючи артилерію калібру 152 мм і міномети 120 мм, та намагались прорвати лінію фронту. Бойовики атакували українські опорні пункти в районі Золотого, внаслідок запеклих боїв та втрат, військові ЗСУ змушені були частково відступити.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в штабі ООС зробили термінову заяву в зв'язку з атакою бойовиків на Донбасі у вівторок, 18 лютого.

Також з'явилося відео жорстокого бою, пов'язаного з раптовим наступом бойовиків на Донбасі.