​В Україні помітили новий "Tesla Cybertruck": цікаві деталі, фото і відео

Перший автомобіль Tesla Cybertruck, який показали на змаганні з кіберспорту WePlay! в Україні, виявився хорошою підробкою.

Про це повідомляє видання "Обозреватель".

Новітній електрокар з'явився на заході, присвяченому знаменитій грі Dota 2, який проходив в Києві 19-23 лютого. Найяскравіша подія змагання - ефектний вихід команд Virtus.pro і Team Secret. Учасники змагання WePlay! Tug of War: Mad Moon з'явилися на сцені в електромобілі Tesla Cybertruck 2022.

Оригінал Tesla Cybertruck

Відзначають, що спочатку ніхто не помітив каверзи. Однак якісну копію видали трохи змінена і товща смуга передніх фар, вузькі колеса. Відрізняється також оформлення додаткової світлотехніки над вітровим склом, а "сталевому" кузову не вистачає металевого блиску. До того ж в авто були повністю тоновані стекла, які не пропускають світло.

"Електрокар" на заході

Хто займався підробкою гучного Tesla Cybertruck - невідомо. На ролику (як і на самому заході) складно розгледіти деталі авто. "Електрокар" виїхав із хмари диму. Можливо конструкція і зовсім була лише макетом без будь-якої силової установки.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

Нагадаємо, старт виробництва пікапа Tesla не очікується найближчим часом. Цілком ймовірно, що інтерфейс Cybertruck може незабаром з'явитися в електрокарах марки, які вже в продажу, або взагалі прийти на все авто після чергових оновлень.

Як повідомляв "Апостроф", автопілот Tesla здатний розпізнавати предмети, пішоходів та інші машини на дорозі й проектувати напрямок свого руху так, щоб не зіткнутися з перешкодами.