RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Кращий спосіб не захворіти: відомий порносайт зробив щедрий подарунок через епідемію коронавіруса

Адміністрація сайту з контентом для дорослих xHamster гарантувала безкоштовний преміум-доступ до кінця березня жителям районів, що перебувають під карантином через коронавірус.

Про це йдеться у повідомленні сайту.

Так, xHamster закликав користувачів не виходити з дому в заражених регіонах і у винагороду за це виділив преміум-доступ за геолокацією.

"Якщо ви перебуваєте в зоні ризику коронавіруса, будь ласка, залишайтеся вдома. Ми пропонуємо безкоштовний доступ до xHamster Premium для відповідних регіонів", – заявили у xHamster.

Таким чином, на сайті безкоштовно дивитися порно з категорії "преміум" зможуть жителі італійських регіонів Ломбардії, Венето, з Тегерана, Канарських островів, деяких міст Південної Кореї і з Уханю в Китаї.

"Найпростіший спосіб уникнути розповсюдження вірусу – це уникнути прямого контакту з іншими людьми і тут порно може допомогти", – розповів віцепрезидент xHamster Алекс Хоукінс.

Як повідомляв "Апостроф", раніше громадянам, що перебувають на обсервації в санаторії в Нових Санжарах, передали презервативи.