RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

Всі новини

В Україну не пустили зірку російського шансону: озвучено причину

Колишнього вокаліста російської групи "Лісоповал" Сергія Куприка в аеропорту "Бориспіль" прикордонники не пропустили в Україну і заборонили йому в'їзд на територію країни строком на 3 роки.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Державної прикордонної служби.

Як сказано в повідомленні при перевірці документів у пасажира, який прибув рейсом "Рига - Київ", спрацювала база даних, в якій містились доручення правоохоронних органів щодо нього.

"У ході бесіди співробітники Держприкордонслужби також з'ясували, що учасник однієї з російських музичних груп, а нині сольний виконавець, недавно гастролював в окупованому Донецьку. Звичайно ж, потрапив він туди незаконним способом - через закритий пункт пропуску на непідконтрольній українській владі ділянці російсько-українського кордону. Таким же чином він і покинув окуповану територію ", - уточнили прикордонники.

У Держприкордонслужбі опублікували фото з Instagram відомого виконавця шансону Сергія Куприка, екс-соліста групи "Лісоповал", який зараз виступає сольно, на яких заретушовано його обличчя і не вказано прізвище співака.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російським акторам Павлу Баршаку і Олені Кориковій заборонили в'їзд на територію України на 10 років.