Зараження коронавірусом в Україні: карта з останніми даними

Станом на вівторок, 17 березня, в Україні зафіксували сім випадків коронавірусу, в трьох областях України, з них один з летальним результатом.

Про це повідомляє "Апостроф", публікуючи карту областей України, де зафіксували випадки захворювання коронавірусом.

Перший випадок коронавірусу зафіксували 3 березня в Чернівцях. Чоловік повернувся з Італії і через два дні звернувся до лікарів з підозрою на коронавірус, яку пізніше підтвердили лікарі. 16 березня стало відомо, що тест на коронавірус показав негативний результат, він одужав.

Пізніше в Чернівецькій області зафіксували ще 3 випадки. У лікарні лежить чоловік, дружина якого недавно повернулася з Італії. і дві жінки, яких госпіталізували 16 березня.

У Києві коронавірусом захворіли двоє людей, студент, який контактував із хворою на COVID-19, і жінка, вона в тяжкому стані.

А в Радомишлі, Житомирської області, 71-жінка повернулася з Польщі, вона з 3 березня відчувала симптоми коронавірусу, але до лікарів звернулася лише через 9 днів, 12 березня. На наступний день пенсіонерка померла. Цей випадок став першим смертельним в Україні.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в понеділок, 16 березня, в Чернівцях померла жінка, яка лежала в лікарні з підозрою на коронавірус.

Нагадаємо, що в Києві було офіційно підтверджено два випадки захворювання коронавірусом: один з пацієнтів знаходиться у важкому стані.