RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Без тестів і навіть без паперу: свіжі дані про ситуацію в лікарнях Києва

Кияни в мережах повідомляють, що в місцевих лікарнях спостерігається критична ситуація - нібито вони переповнені, а у лікарів спостерігається дефіцит необхідних для роботи інструментів, не вистачає навіть паперу.

Про це розповів на своїй сторінці в Facebook користувач Іван Пальшін.

"Прийшов в наш копіцентр лікар з сусідньої лікарні, каже обійшов 3 магазини канцтоварів, всі закриті, продайте пачку паперу. Питаю, як у вас в лікарні справи? Каже капець, все заповнено. Я йому дві пачки ледве вручив, говорить на дві грошей немає . Гроші я, звичайно, не взяв. Питання в іншому, люди реально хворіють і багато. У лікарні немає навіть простого паперу. І це центр Києва", - написав він.

Під його публікацією інший користувач під ніком Maxim Frolov з посиланням на своїх знайомих розповів про ситуацію, яка нібито спостерігається в лікарні на околиці столиці. Зокрема, за його даними, там за добу кілька людей померли "від пневмонії" - мова йде про те, що атипова пневмонія, а точніше коли рідина заповнює легені - характерна для останньої стадії коронавіруса.

"У колеги дружина на Червоному Хуторі в реанімації працює .. говорить тільки за зміну 3 летальних від пневмонії .. тести ніхто не робив .. так що розмір (проблеми) ще маємо з'ясувати", - вказав він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше рідні загиблої від коронавіруса дівчини зробили звинувачення на адресу лікарів обласної лікарні, на їхню думку, ті запізнилися з тестами і помилилися з лікуванням, коли призначили їй антибіотики.