RU  UA  EN

Понеділок, 14 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.60
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

13 жовтня

Всі новини

Тепер тут живуть вбивці: волонтери показали зворушливе фото з дому, захопленого бойовиками ЛНР

Волонтери показали будинок з передової в Луганській області, де раніше жили мирні громадяни, а потім сюди прийшли бойовики терористичної "ЛНР".

Історію опублікувала спільнота "Повернись живим" в Facebook.

"Тут жили люди, тут вони, напевно, були щасливі. Такі думки виникають, коли дивишся на ці старі чорно-білі знімки. Звичайні фотографії на стіні у звичайній хаті на Луганщині. Невеликі вікна, килим на стіні. Судячи з обстановки, господарям цього будинку вже далеко за 70 років. Зараз тут також живуть люди. Тільки одягнені вони в військову форму", - написали в співтоваристві.

Як кажуть українські військові, які тримають оборону в цьому напрямку, вони не знали господарів будинку. При цьому українські солдати з великою повагою ставляться до чужого майна і нічого не чіпають в будинках мирних людей.

"Напевно, люди тут були щасливі. Бачили, як ростуть діти, як грають у дворі онуки. Хочеться вірити, дивлячись на старі фотографії, вони ще живі. Сподіватися", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в мережі опублікували зворушливе фото дітей загиблого захисника України - бійця ВСУ Андрія Широкова, який служив на фронті під позивним "Сім'янин".