Натовпи народу і скринінг в спецкостюмах: фото ажіотажу в Києві в популярному супермаркеті

У Києві, де будуть припинені пасажирські перевезення в громадському транспорті, в одному з популярних супермаркетів помітили дивний ажіотаж, там зібралося дуже багато людей.

Відповідні фото і відео "Апострофу" надіслав читач.

На фотографіях видно, що в магазині дуже багато людей, на касах черги, а на парковці практично не залишилося вільного місця. Що саме купували українці і чому такий ажіотаж невідомо, напевно через карантин люди вирішили масово закупити товари.

Відзначимо, що все це відбувається тоді, коли в усьому світі спалахнула пандемія коронавірусу і в Україні посилили заходи карантину, влада настійно просить залишатися вдома і без особливої потреби не виходити з дому.

А на відео демонструють, що всім, хто входить в магазин, в цілях безпеки, вимірюють температуру ..

Як раніше повідомляв "Апостроф", міністр внутрішніх справ Арсен Аваков раніше повідомив, що в Києві будуть припинені пасажирські перевезення для всіх жителів, за винятком співробітників екстрених служб аптек і продуктових магазинів. За його словами, такі обмеження повинні були ввести вже в неділю, 22 березня.

Нагадаємо, що вранці 21 березня в Києві через карантинні заходи тривав колапс з громадським транспортом. На зупинках збиралися великі черги, люди чекали транспорт 40-50 хвилин.