RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Апарати ШВЛ і засоби захисту: у Фонді Новинського розповіли про допомогу для лікарні в Маріуполі

Народний депутат, засновник Благодійного Фонду в Честь Покрова Пресвятої Богородиці Вадим Новинський передав лікарні швидкої допомоги Маріуполя медичне обладнання та засоби захисту для боротьби з коронавірусом. Відділення реанімації лікарні поповнили два апарати штучної вентиляції легенів, кожен з яких розрахований на одночасну роботу для двох пацієнтів, а також двісті костюмів професійного захисту багаторазового використання і двісті захисних окулярів для лікарів.

Про це повідомляє прес-служба депутата.

Передаючи обладнання, Вадим Новінський, сказав: "Досвід Китаю каже, що запорука успіху в боротьбі з коронавірусом - це повсюдна сувора дисципліна, це жорсткі заходи, введені державою і їх неухильне виконання на місцях. Це внесок, яким кожен з нас може допомогти державі, щоб зупинити загальну біду. Хочу запевнити вас, що наш Благодійний Фонд продовжує закупівлі, проплачені наступні партії обладнання та засобів захисту, і в міру наявності у постачальників ми будемо привозити їх в Україну. Але мені дуже хотілося б, щоб ця медична техніка була в нагоді маріупольської лікарні виключно для допомоги при планових операціях, а не в ургентних випадках. Молимося, щоб після Пасхи вірус відступив. Упевнений, Господь нас не залишить!".

Міський голова Маріуполя Вадим Бойченко запевнив, що влада міста вже зробила необхідний комплекс превентивних заходів, і ситуація знаходиться під контролем: в Маріуполі зафіксовано тільки один випадок коронавіруса.

"Консолідація зусиль жителів міста, влади і таких благодійників як Вадим Новинський дає надію, що нам вдасться максимально стримати поширення вірусу. І завдяки допомозі, сучасному обладнанню, наші герої, медики отримали чіткий сигнал, що на робочих місцях вони захищені. Спасибі, Вадим Владиславович!", - сказав мер Вадим Бойченко.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: