В Одесі п'яний поліцейський влаштував ДТП з переворотом: відео

У ніч на суботу, 28 березня, на Балківській вулиці Одеси перекинувся, втративши управління, автомобіль BMW X5, за кермом якого, за даними журналістів, перебував підполковник поліції.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Думську"

Як повідомили виданню в поліції, інцидент стався в 00:47 в суботу, 28 березня. Водій перевищив швидкість, не впорався з керуванням, через що і сталася дорожньо-транспортна пригода. Під час аварії ніхто не постраждав.


Було очевидно, що водій нетверезий, проте від огляду на алкогольне сп'яніння він відмовився. Поліцейські склали адмінпротокол за частиною 1 ст. 130 КУпАП.

За інформацією видання, за кермом автомобіля перебував інспектор сектору реагування №3 Лиманського відділу поліції підполковник поліції Ігор Заславський. Журналісти не виявили в декларації співробітника правоохоронних органів автомобіля BMW X5, за офіційними даними йому належить тільки Daewoo Sens 2004 року випуску.

Як раніше повідомляв "Апостроф", на проспекті Науки в місті Харкові в службовий автомобіль патрульної поліції на великій швидкості врізався автомобіль Lexus, за кермом якого перебував колишній співробітник поліції