RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

День сміху: кращі приколи і кумедні картинки до свята

1 квітня у багатьох країнах світу відзначають День сміху - це неофіційне свято, в яке прийнято жартувати над рідними і знайомими для підняття настрою.

"Апостроф" публікує деякі ідеї жартів, а також листівки і привітання з нагоди свята.

***

Бажаю до всього ставитися з гумором, нічого не приймати близько до серця, вміти посміятися над собою, з посмішкою приймати навіть складні ситуації і позитивно дивитися на світ. З Днем сміху!

***

Вітаю з Днем сміху і бажаю завжди знаходити привід і причину для яскравого, заразливого, щирого сміху, який подарує і тобі, і оточуючим радість, захоплення і хвилини щастя. Бажаю кожен день зустрічати з гарним настроєм і відмінним почуттям гумору.

***

Вітаємо з прекрасним веселим квітневим святом! Бажаємо Вам ніколи не сумувати, частіше посміхатися, знаходити позитивні моменти в будь-якій ситуації, не втрачати самовладання і тренувати почуття гумору. Нехай кожен день стане приводом для сміху, жартів і веселощів, нехай буде піднесеним настрій, а на серці завжди присутня радість!

***

Сьогодні день сміху, гумору і веселощів! Вітаю вас мої дорогі з цим прекрасним святом! Бажаю всім бути життєрадісними, веселими і позитивними людьми. Сміх продовжує наше життя, тому побільше вам усмішок, щасливих миттєвостей і радісних подій.

***

Вітаю з 1 квітня! Бажаю радості, веселощів, дивитися на все крізь призму оптимізму. Нехай гумор допомагає у важких ситуаціях, і кожен день знаходиться привід пожартувати і голосно посміятися!

***

Як пожартувати над близькими і колегами 1 квітня

Пам'ятайте, що жарти повинні бути нешкідливими, так як весело повинно бути не тільки вам, а й тому, над ким ви жартуєте. Так, можна замість напою запропонувати кому-небудь стакан з желе, а в молоко додати желатин, щоб його не змогли випити.

Також популярною є жарт з милом, покритим невидимим лаком для нігтів. Таким милом руки помити ніхто не зможе.

Чи не найвідомішою є жарт з приклеєними до підлоги монетами, які ніхто не може віддерти.

В умовах "дефіциту" туалетного паперу можна пожартувати таким чином: замість рулону паперу повісити рулон скотча. Таку жарт повинні оцінити.

Раніше "Апостроф" публікував кращі приколи для дому та роботи з нагоди 1 квітня.