RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

З'явився яскравий мультик про скандал з Уляною Супрун та Ілоном Маском

У мережі опублікували цікавий мультфільм, який чітко описує всю суть скандалу, в який потрапила колишній міністр охорони здоров'я Уляна Супрун через прохання, зверненого до американського бізнесмена Ілона Маска про передачу апаратів штучної вентиляції легенів, яких у зв'язку з пандемією коронавірусу в Україні катастрофічно не вистачає.

Його опублікував на своїй Facebook-сторінці україно-російський аніматор Філл, відомий в мережі як Fill Feaouill.

"Це прекрасно, але от якби не було так сумно", "Як завжди, геніально", "Ілон Маск дивлячись на весь цей *іздец повинен був закурити", - коментують мультфільм в мережі.

Нагадаємо, Ілон Маск вирішив допомогти апаратами штучної вентиляції легенів тим країнам, яким їх не вистачає. У коментарях до посту бізнесмена Супрун попрохала допомогти з медтехнікою Україні. Майже відразу нижче з'явився коментар опонента Супрун, Вадима Арістова, керівника Revival Institute for Future, який звинуватив саме Супрун в дефіциті ШВЛ. Після цього в мережі розгорівся серйозний скандал.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Росія потрапила в скандал через продаж США апаратів штучної вентиляції легенів під виглядом гуманітарної допомоги.