RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

У топ-чиновника Нацполіціі помітили елітний годинник за значною ціною: фото і відео

Чоловіка генерального прокурора України Ірини Венедиктової, заступник начальника департаменту кіберполіції Національної поліції України Денис Колесник "засвітив" швейцарський годинник Hublot вартістю 54 тисячі доларів, який не внесено до декларації чиновника.

Елітний годинник на його руці зауважили журналісти видання "Страна" на відео Нацполіціі.

Знавці визначили, що Денис Колесник користується годинником Hublot марки Classic fusion tourbillion night out, виконаної в чорному кольорі. Його циферблат покриває сапфірове скло з покриттям антивідблиску і прикрашають 10 білих багетних діамантів, загальною вагою 0.36 карат.

Годинник оснащений мануфактурним швейцарським механізмом з ручним заводом і випускався обмеженою серією 30 екземплярів. На офіційному сайті Hublot вона вже не представлена, але онлайн-магазини пропонують придбати такий годинник за $ 54 280 (близько 1,5 млн. грн).

Ця модель була представлена в 2014 році, як "вишуканий вечірній годиник" і кращий подарунок для важливих дат.


Такий дорогий годинник Колесник повинен був вказати в своїй декларації за минулі роки. Однак, графа "цінне рухоме майно", де декларують речі, вартість яких перевищує 100 прожиткових мінімумів (в 2019 році - 1 921 грн) - у чиновника незаповнена.

Єдиний варіант, при якому він міг не відображати факт набуття цього годинника в електронній декларації - якщо в 2020 році йому його подарувала дружина. Подарунки від членів сім'ї не потрібно декларувати, як істотну зміну матеріального становища.

Як повідомляв "Апостроф", дружина Дениса Колесника, генеральний прокурор Ірина Венедиктова за березень отримала понад 70 000 гривень зарплати.