RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

Довідка для фітнесу: як будуть працювати спорт-клуби в Києві після ослаблення карантину

Карантин в Україні поступово пом'якшується і українців, які звикли до регулярних занять у фітнес-клубах, цікавить, як вони будуть працювати після скасування заборони, чи не потрібна буде довідка від сімейного лікаря про те, що клієнт не хворів і не є носієм коронавірусу.

Коронавірус "підбирається" до Путіна: як змінюється ситуація в Україні і світі (оновлюється)

Керівництво кількох столичних фітнес-клубів розповіло ресурсу "Місто Київ", на яких умовах буде відновлено їх роботу.

Так, в спортклубі "Energy Gym" повідомили, що клуб буде діяти, згідно з вказівками уряду. Якщо знадобиться, то зобов'яжуть усіх клієнтів надавати таку довідку.

У фітнес-клубі "Гран-Прі" дотримуються тієї ж позиції. Там додали, що рішення буде прийняте ближче до моменту відновлення роботи клубу.

"Якщо вимогу про надання довідки буде закріплено законодавчо, то обов'язково будемо просити надати. Якщо такої вимоги законом не буде, то керівництвом клубу буде прийнято рішення про довідки ближче до дати відновлення роботи клубу", - уточнили в "Гран-Прі".

У свою чергу в клубі "Sport Life" сказали, що це питання зараз обговорюється, але, швидше за все, довідка не буде потрібна. Однак остаточне рішення буде приймати керівництво.

Як повідомляв "Апостроф", згідно з результатами опитування, 79% українців готові до продовження карантину на 1 місяць і більше, в тому числі 70% - на два місяці і більше, а 59% опитаних згодні дотримуватися карантину стільки, скільки потрібно.