RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Бойовики випустили десятки мін по ЗСУ: багато поранених

Внаслідок ворожих обстрілів на Донбасі з початку доби неділі, 3 травня, троє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали бойові травми.

Про це повідомили на Facebook-сторінці штабу операції Об'єднаних сил.

Проросійські бойовики 6 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики обстрілювали українські позиції неподалік Широкино і Пищевика з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. По околицях Богданівки бойовики вели вогонь з мінометів 82-го калібру, станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Два обстріли було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". По захисниках Орехово вели вогонь з мінометів 82 калібру, а з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали околиці Кримського.

"Внаслідок ворожих обстрілів троє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали бойові травми", - йдеться в вечірньому зведенні ООС.

Як раніше повідомлялося, в суботу, 2 травня, бойовики ЛДНР на Донбасі атакували позиції українських військових в зоні проведення Операції Об'єднаних сил (ООС) і отримали потужний відповідь.

Детальніше про те, чому не спрацював мирний план Зеленського на Донбасі читайте в матеріалі "Апострофа": Мир на Донбасі: чому у Зеленського нічого не виходить