RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

День сім'ї 2020: кращі святкові смс

15 травня у всьому світі святкують Міжнародний день сім'ї.

"Апостроф" підготував найкращі привітання в смс. Привітайте своїх родичів і друзів.

---

Сім'я - це найдорожчий і цінний скарб. Тому в Міжнародний день сім'ї бажаю, щоб сім'я була тихою і затишною гаванню. Нехай підтримка найрідніших допомагає впорається з будь-якими труднощами. Нехай всередині сім'ї буде мир і любов!

---

Вітаю з Міжнародним днем сім'ї! Бажаю величезного сімейного щастя, душевності, любові, ніжності, турботи і уваги. Нехай почуття єднання і привітності завжди гріє вас в будь-яку погоду, в будь-який час року. Бережіть один одного і будьте щасливі!

---

Сьогодні, в Міжнародний день сім'ї, хочу вам побажати здоров'я і щастя. Нехай ваше сімейне вогнище завжди горить і дарує тепло. Взаєморозуміння та підтримки, терпіння, сил, любові і благополучних днів.
---
Вітаємо всіх, хто черпає силу і натхнення в сімейних узах, з Міжнародним днем сім'ї. Сім'я - це опора кожної людини, джерело її щастя і радості. Бажаємо міцності сімейних уз, теплоти, затишку, гармонії, любові, взаєморозуміння і процвітання.
---
Бережіть сім'ю, без неї нікуди, тільки близькі люди допоможуть і зрозуміють в будь-якій ситуації. Без сім'ї життя порожнє і самотня, так нехай поруч з тобою завжди будуть твої дорогі і близькі. З Міжнародним днем сім'ї.
---

Вітаю з Міжнародним днем сім'ї та щиро бажаю, щоб вдома завжди чекали дорогі серцю люди, щоб ваш вогнище горіло і зігрівало всю сім'ю любов'ю, радістю, гармонією і світлом щастя.
---
Вітаю з Міжнародним днем сім'ї та від душі бажаю жити дружно, добре і щасливо, кожен день оберігаючи своє гніздо і наповнюючи серце близького радістю, любов'ю, натхненням. Довгих років міцного здоров'я і блага вашій чарівній сім'ї.
---
Вітаю з Міжнародним днем сім'ї та від душі бажаю щасливого довгого сімейного життя. Хай не буде для вашої родини неясних часів і образ, дурних сварок і розчарувань, нехай буде багато радісних моментів і вдачі, веселих свят і яскравих посмішок.

---

Вітаємо з днем сім'ї! Бажаємо щастя і міцного здоров'я дорослим і діткам. Нехай у Вашому домі завжди буде мир і порядок. Щоб Ви завжди радували і розуміли один одного.
---
У День сім'ї бажаю постійного взаєморозуміння. Розумійте один одного навіть без слів; з першої секунди, з першого погляду. Бережіть, цінуєте, поважайте! Зі святом!
---
У Міжнародний день сім'ї хочу привітати всі ланки шлюбу і побажати сім'ям міцного союзу і терпкості любові, мудрості, витримки і терпіння. А ще нагадати, що шлюб - це робота двох людей і тому хочеться побажати працювати собі на втіху!
---
Вітаю вас з Міжнародним днем сім'ї, нехай ваші рідні та близькі люди, завжди будуть здорові. Будьте опорою один для одного і допомагайте один одним у важкі хвилини. Діліть прикрощі та щастя. Радійте життю разом!
---
Вітаємо всіх з Міжнародним днем сім'ї! Бажаємо вам берегти стосунки з близькими, цінувати і піклуватися про них, поважати старших і не ображати молодших! Нехай у ваших родинах завжди панує гармонія і взаєморозуміння!

---

День сім'ї, особливе свято! Бажаю щоб будинок був повною чашею, панувала довіра, підтримка, любов! Нехай гармонія буде в наших силах! Терпіння, щастя і сил боротися з будь-якими негараздами!

---

Як повідомляв "Апостроф", в п'ятницю, 15 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день сім'ї. "Апостроф" зібрав найкращі привітання та листівки, якими можна поділитися з близькими і знайомими.