RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Як буде виглядати новий iPhone 13: фото ескізів і основні характеристики

Добре відомий серед шанувальників бренду Apple Twitter-користувач на ім'я Fudge, який регулярно балує всіх реальними чутками про розробки компанії, показав як виглядатимуть нові моделі iPhone 12, які представлять восени цього року

Фото ескізів з'явилися у нього в Twitter.

Він показав вірогідний блок камери для моделі Apple iPhone 13 і зазначив, що в наступному році деякі моделі iPhone 13 можуть бути оснащені системою з чотирьох камер. У комплект увійде також датчик LiDAR. Специфікація майбутнього оснащення смартфона буде виглядати наступним чином:

  • 64-мегапіксельний ширококутний об'єктив без оптичного зуму (1-кратний оптичний зум) і з 6-кратним цифровим зумом;
  • 40-мегапіксельний телеоб'єктив з 3 або 5-кратним оптичним зумом і 15- або 20-кратним цифровим зумом;
  • 64-мегапіксельна анаморфная лінза (2.1: 1);
  • 40-мегапіксельний ультраширококутний макрооб'єктив з оптичним зворотним зумом.25x min;
  • датчик LiDAR 4.0.

Відзначимо, що датчик LIDAR призначений для вимірювання дистанції до об'єктів при роботі в приміщенні або на вулиці. Відомо, що датчик LiDAR від Apple здатний працювати на дальності до 5 метрів. Зазвичай він застосовується для добудови візуального зображення додатковими програмними елементами. Ця технологія широко використовується в системах доповненої реальності.

Також, він опублікував приблизну конфігурацію розташування системи камер.

У той же час, Fudge дав зрозуміти, що надану інформацію слід сприймати з достатньою часткою скепсису - це тільки ескізи. У той же час, вже зараз можна відзначити, що показана конфігурація блоку камер може ставитися, швидше за все, до моделей iPhone 13 Pro.

Як повідомляв "Апостроф", блогер Джон Проссер, який частенько зливає інформацію про новинки компанії Apple, заінтригував дописувачів в Твіттерінформацією про нові моделі смартфона iPhone 12.