RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Перестрілка в Броварах: в поліції назвали фігурантів справи

У справі про перестрілку, яка сталася вранці 29 травня в Броварах, поліцейські затримали 24 учасників інциденту, порушено чотири кримінальні провадження.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції в Київській області.

За оперативною інформацією, правопорушники приїхали зі зброєю в Бровари вранці, 29 травня, в період з 6:30 до 7:00 годин з боку Києва.

"Після стрілянини озброєні чоловіки відразу зникли з місця події на автомобілях, які поліція оперативно оголосила в розшук. На місці події поліція затримала 11 озброєних порушників, вилучила три транспортних засоби", - сказано в повідомленні.

Згодом було затримано ще 13 учасників збройного конфлікту, затримання проводилося на території Вінницької та Житомирської області.

"Після проведення першочергових слідчих дій підтвердилася інформація, що стрілянина в Броварах сталася через розподіл пасажиропотоку", - підтвердили в поліції.

У поліцейській прес-службі уточнили, що за напрямом "Бровари-Київ" працює два автобусних маршрути - 701, який обслуговує броварське ТОВ "Союзавто", і 706, який знаходиться на обслуговуванні ТОВ "Євроавтоальянс" (його власниками є підприємці з Києва).

Слідчо-оперативні заходи щодо встановлення та затримання інших учасників події тривають.

Як повідомляв "Апостроф", народний депутат України від "Слуги народу" Богдан Яременко назвав винуватців перестрілки в Броварах.