RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Ветеран АТО Майман звинуватив у нападі на нього кримінального авторитета Володимира "Француза" Теслю

У п'ятницю, 29 травня, у центрі Києва, на вулиці Велика Васильківська 62/64, відбувся напад на ветерана АТО. Людиною, на яку було скоєно замах, виявився відомий патріот Михайло Майман. За словами активіста, нападники на нього люди - озброєна група Володимира Теслі.

Про те, що на нього вчинили замах, Майман повідомив у Facebook, опублікувавши відео з місця події.

"Тільки що на мене було скоєно напад в центрі Києва озброєною групою бандита Володимира Теслі (в кримінальних колах "Француз")", - написав ветеран АТО.

На відео інциденту з камер спостереження видно, як людина схожа на Володимира Теслю б'є ветерана АТО і після зі своїми охоронцями втікає з місця злочину.

Як стверджує Михайло Майман, він йшов один по центру Києва, а авто Володимира Теслі переїхало йому ногу. Після чого охоронці бізнесмена дістали зброю і націлилися на нього. Тесля вийшов з машини і почав бити активіста, а потім зник з місця злочину.

Раніше ЗМІ писали про неодноразові замахи на народного депутата Віталія Купрія, який пов'язував всі ці напади з Володимиром Теслею.

В даний момент Віталій Купрій надає юридичну допомогу Михайлу Майману, у справі про напад на нього народного депутата Іллі Киви.