RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Кинувся слідом і почав бити: "слуга" народу розповів про напад на заправці під Житомиром

Депутат фракції "Слуга народу" Юрій Заславський розповів, що сталося на заправці в Житомирській області, де його сильно побили.

Про це повідомляє "Страна".

"У п'ятницю ввечері перед святами була так звана евакуація Києва, тому на заправках було маса людей. Багато хто зупинявся купити воду, хот-доги, тому була черга. Маса людей була, і ось так людина відреагувала. Я подумав, що він несерйозно, і собі спокійно пішов до свого автомобіля. Я цьому не надав значення, не думав, що це настільки серйозно, що це може когось зачепити для того, щоб бити людину. Але він мене наздогнав і почав наносити удари, я втратив свідомість", - сказав Заславський.

За його словами перепалка на заправці почалася з того, що він випадково зачепив іншу людину в черзі пляшкою.

"Для мене це нонсенс - бити людину. Хіба що в якихось екстремальних умовах, а не так, що я його випадково зачепив пляшкою. Це взагалі дурниці. У мене струс мозку з усіма наслідками, що випливають, синці на обличчі. Поліція зараз займається", - повідомив парламентарій.

За деякими даними нападник був депутатом сільради. Але нардеп сказав, що особисто з ним не знайомий.

Як раніше повідомляв "Апостроф", користуючись карантином, народний депутат Ілля Ківа не приходить на допити у справі про нанесення тілесних ушкоджень добровольцю Михайлу Майману.