RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

В Україні коронавірус зафіксували в дитсадках: заклади терміново закривають

У працівників двох дитячих садків в Україні виявлено позитивний результат тестування на коронавірус. Дошкільні заклади в Тернополі і Ірпіні (Київська область) закривають на карантин.

Як повідомив перший заступник голови міськради Ірпеня Олександр Маркушин на своїй Facebook-сторінці, у вівторок, 9 червня, випадок захворювання Covid-19 було виявлено в одного з працівників ірпінського дитсадка "Казка".

Садок буде закритий на карантин, всі контактні особи пройдуть ПЛР-діагностику. Крім того, буде проведена загальна дезінфекція дитячого садка.

"Відразу хочу заспокоїти батьків. З дітьми хвора не контактувала. Останній раз вона була в приміщенні ДНЗ 29 травня, коли заклад ще не працював. Потім пішла на лікарняний", - додав Маркушин.

З середи, 10 червня також призупиняє свою роботу дитячий садок №12 в місті Тернополі.

На Facebook-сторінці Тернопільського міського штабу боротьби з коронавірусом повідомили, що у працівника цього дитсадка лабораторно підтвердили COVID-19.

"Мобільні групи медиків візьмуть аналізи на ПЛР-дослідження у всіх працівників дитсадка. Коли садок знову запрацює повідомлять додатково", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", в місті Бровари Київської області в одному з дитячих садків діти і працівники закладу заразилися коронавірусом.