RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Постраждалі в ДТП з Зайцевою отримали по 30 грн: адвокат зробила заяву

Двоє постраждалих в аварії в Харкові, в результаті якої загинули 6 осіб і ще стільки ж були травмовані, отримали в якості компенсації перші платежі у розмірі трохи більше 30 гривень.

Про це повідомила адвокат потерпілих Лариса Матвєєва в коментарі "Сегодня".

"Від Зайцевої недавно надійшли перші платежі (в якості компенсації, передбаченої законом, - "Апостроф"). Двом постраждалим надійшли платежі сумами трохи більше 30 грн. Ніхто не вважає, що ув'язнення на 10 років є справедливим покаранням для Зайцевої в цій ситуації. Ніхто не вірить в її каяття і в те, що вона шкодує, що вона буде проводити своє життя в бажанні адекватно вибачитися перед потерпілими", - зазначила Матвєєва.

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року на вулиці Сумській в Харкові сталася страшна аварія - позашляховик Lexus влетів у натовп людей після зіткнення з іншим авто. В результаті загинуло шість осіб, ще шість осіб постраждало. За кермом Lexus була 20-річна Олена Зайцева, прийомна дочка місцевого бізнесмена Василя Зайцева.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що винуватиця смертельної аварії в Харкові Олена Зайцева відбуває 10-річний термін за гратами загоряючи на сонці.