RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Ляшко зворушливо привітав маму з днем народження, відео

Олег Ляшко в черговий раз зворушив соцмережі постом про маму, Любов Павлівну, в честь дня її народження політик виклав в Facebook відео, на якому читає вірш Віктора Геращенко "виглядай мене, мамо ...". Ролик зібрано із сімейних фото і відео Олега Ляшка і його мами.

Про це повідомляє "Інформатор".

У коментарі політик написав: "Матусю рідненька, з днем народження, дякую тобі за життя! Коли ти поряд, завжди відчуваю себе маленьким хлопчиком. Живи до 120!".

Політик також щороку до Дня матері в соцмережах викладає фото з мамою, зізнається їй у любові. А під час виборчої кампанії, коли часу заїхати в гості не було, Ляшко записав щире привітання Любов Павлівні прямо з машини.

Присвячує політик мамі і пісні. Зізнається, що його улюблена - "Чорнобривці", яку він співає вдома в караоке і на яку теж записав відеоролик.

А три роки тому, коли мама на свій день народження гостювала у Олега Ляшка вдома, він додзвонився екс-прем'єру Гройсману і попросив його привітати іменинницю. Мама була дуже зворушена.

В одному з інтерв'ю Олег Ляшко розповів, що в дитинстві ображався на маму за те, що вона віддала його в дитячий будинок на 2 роки. Але коли підріс - пробачив, бо зрозумів, що у неї не було іншого вибору. Його батько покинув маму ще до його народження, у неї не було грошей, щоб поставити сина на ноги. Зараз Олег Валерійович з мамою - найкращі друзі. А під час карантину він закликав усіх берегти своїх мам і тат і проявляти почуття на відстані, щоб не принести інфекцію.