RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 травня

28 травня

Всі новини

Намагалися "повісити" труп: як ватажок бойовиків ДНР захопив будинок бізнесмена на Донбасі, відео

Стало відомо про те, яким шляхом ватажок так званої ДНР Денис Пушилін отримав розкішний особняк, який забрав у місцевого бізнесмена Сергія Хановича. Господар будинку був змушений виїхати з міста після окупації.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу "ДІМ".

Як розповів Сергій Ханович, Пушилін з сім'єю не просто вторглися в чуже житло, але ще і закріпили за собою право на довічне користування особняком. Будинок розташований в елітному районі Донецька - біля парку ім. Щербакова. У будівлі площею 1500 квадратних метрів є великий зимовий сад, басейн, джакузі, спортзал.

Переселенець додав, що частину речей з особняка вивезли, з огорожі і з кутів будівлі збили ініціали справжнього власника. Дружина Пушиліна відкрито викладає фотографії з дому на своїй сторінці в Instagram.

Сергій Ханович розповів подробиці захоплення особняка спільниками Пушиліна. До будинку приїхали люди з якогось першого відділу - "страшного відділу, з яким ніхто не хотів зв'язуватися". Прибулі вимагали пустити їх в будівлю для обшуку - нібито в особняку може лежати труп. Оглянувши будинок, вони опечатали його, а на наступний день туди в'їхав Пушилін.

При цьому прописаний Пушилін все ж в Росії: як повідомляв "Апостроф", у ватажка так званої ДНР є не тільки російський паспорт, але і реєстрація в Ленінградській області.