RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Смертельний вибух на Позняках: у одного із загиблих виявилося цікаве минуле, фото

Одним із загиблих під час вибуху газу в житловому будинку на Позняках у Києві, який стався в неділю, 21 червня, виявився син екс-нардепа від КПУ Анатолій Хмільового, який відомий своїми сепаратистськими поглядами.

Як передає "Апостроф", про це на своїй сторінці у Facebook повідомив відомий український журналіст, член ТКГ в Мінському процесі Денис Казанський.

За словами Казанського, один із загиблих під час вибуху будинку на Позняках, Олександр Хмільовий - син колишнього народного депутата від КПУ і відомого сепаратиста зі Слов'янська Анатолія Хмільового.

"У 2014 Хмільовий-старший підтримував бойовиків Стрєлкова, а при відступі поїхав разом з ними в Донецьк. Писав лист депутатам Держдуми РФ з вимогою визнати ДНР. При цьому отримував (і напевно, до цього часу отримує) підвищену українську пенсію, як колишній нардеп", - пише журналіст.

Казанський зауважив, що квартиру в Києві Хмільовий-старший отримав ще в той час, коли був народним депутатом від КПУ.

"Поняття не маю, чи поділяв загиблий погляди свого батька. Не маю ніякого зловтіхи з приводу того, що сталося. Просто вже не в перший раз помічаю подібні дивовижні збіги", - зазначив Казанський.

Детальніше про страшну НП в Києві читайте в матеріалі "Апострофа": Був глухий, але дуже потужний вибух - мешканці будинку на Позняках давно чули запах газу.